Kontakta oss

Vi har stor förståelse för ditt företag och fokuserar på ett långsiktigt samarbete. Vi kan affärsjuridik och tar hand om alla aspekter som du har satt prioriteringar för. Vi ger dig tydliga affärsjuridiska avtal som är skräddarsydda efter dina affärsbehov, som hjälper dig att förhandla om de avgörande avtalen till exempel IT-tjänster, Cloud Computing, SaaS-tjänster, Allmänna försäljningsvillkor, Joint Venture-avtal och Outsourcingavtal.

Vårt team av affärsjurister stöttar ditt företag i alla aspekter av företagslivet och affärsjuridik, vare sig det är att förbereda juridiska dokument för startups, grundaravtal, investerarförhandlingar och utarbetande av andra företagskontrakt.

Exempel på tjänster nedan - kontakta oss för att diskutera dina behov

Förhandling, term sheet, LOI och NDA

När du tar hand om din försäljningsprocess och förhandlingar hjälper vi dig hela vägen och driver processen ur en kommersiell synvinkel. Vårt mål är att ge dig det erbjudande du vill ha på kortast möjliga tid. Vi gillar inte att slösa bort tid - vare sig vår egen eller din - med för stort fokus på mindre frågor utan affärsvärde. Beroende på typ av transaktion eller affär kan vi erbjuda olika modeller för hur vi debiterar vår affärsjuridiska rådgivning. Hur en förhandling kommer att utvecklas är inte alltid klart från början, varför det är svårt att ge fasta avgifter eller uppskattningar av de totala kostnaderna. Våra kunder föredrar antingen att sätta en budget för de olika faserna i förhandlingen och förskottsbetala en retainersumma från vilken vi kan dra vårt arbete. En sådan modell ger oss båda fördelar - klienten får lägre juridiska avgifter och kostnadshantering samtidigt som vi får säkerhet för att vi får betalt vårt arbetets värde.

Granskning och second opinion

Våra erfarna affärsjurister kan hjälpa dig att granska era interna mallar och förslag från andra parter, så att du inte missar några okända element och garanterat skyddar dina affärsintressen. Vi kan affärsjuridik och är erfarna i de flesta affärsjuridiska avtal, från de mer standardiserade avtalen som sekretessavtal, konsultavtal, personuppgiftsbiträdesavtal till de mer komplexa och skräddarsydda avtalen som investeringsavtal, återförsäljaravtal och olika typer av kundavtal. Beroende på dina behov och preferenser erbjuder vi våra affärsjuridiska tjänster som en kombination av fast och volymbaserad prissättning.

Övrigt

Main service categories

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram