Vad vi tror på

Vårt uppdrag är att förklara, förenkla och förbättra våra kunders beslutsunderlag. Juridiken är ett verktyg för att göra bra affärer och skapa och underhålla givande relationer. Teknik- och internetföretag kan verka i komplicerade omständigheter. Vårt arbete är att stödja våra kunders framgång och göra dem trygga och välinformerade. Det handlar inte om oss utan det handlar om vår kund. Sen har vi också väldigt kul tillsammans med våra kunder genom vårt arbete.

Om verksamheten

Affärsjuridiska byrån Sharp Cookie Advisors är specialiserad mot IT-inriktad affärsjuridik såsom Internetjuridik, dataskydd och IT-säkerhet, IT-avtal, investeringsstöd, M&A för digitala bolag samt kommersiella avtal. Våra klienter är en mix mellan större företag, internationella koncerner, organisationer och startups som kräver kombinationen av affärsnära rådgivning och spjutspetskompetens inom juridik.

Hos oss får du jobba med klienter och ärenden som skapar marknadspraxis inom IT-juridik, dataskydd och digitala tjänster. Har du den kombination av talang, driv och intresse vi söker kommer du kunna utvecklas snabbt. Du kommer handledas av vår Partner Sofia Edvardsen som är en av Sveriges ledande jurister inom området. Vår byrå är ett nav kring internationell dataskyddsjuridik då vi driver IAPP (International Association of Privacy Professionals) nätverk i Sverige. Dessutom, kommer du bli en ny medlem av vårt härliga tech community tillsammans med våra klienter.

Om du söker meningsfull och utmanande juridik så är vi rätt arbetsplats för dig.