Kontakta oss

Förhandlingsstöd

Stöd för din förhandling för att göra det bästa av din position och öka sannolikheten för att du når en riktigt bra överenskommelse.

Låt oss diskutera hur vi bäst kan hjälpa dig i din planering av din förhandling för att optimera din position och öka sannolikheten för att du når en riktigt bra överenskommelse. Vi kan hjälpa dig genom hela processen, från att planera förhandlingen, utveckla taktik och strategi, upprätta den inledande fasen, antingen genom att engagera oss direkt inom ett förutbestämt mandat eller vid din sida med den andra parten och att utarbeta nödvändiga avtal.

Vi kan coacha dig genom förhandlingen med din affärspartner och hjälpa till med granskning och utarbetning av avtalen i den utsträckning som du anser vara relevant.

Affärsmodell – Priser

Beroende på vilken typ av transaktion eller affär som är för handen kan vi erbjuda olika betalningsmodeller för våra tjänster. Hur en förhandling kommer att utvecklas är inte alltid klart från början, varför det är svårt att tillhandahålla fasta avgifter eller uppskattningar av de totala kostnaderna. Våra kunder föredrar att antingen sätta en budget för de olika faserna i förhandlingen och att förbetala en arvodessumma (retainer) som vi kan dra av vårt arbete från. En sådan modell ger fördelar till oss båda – du som kund får större förutsägbarhet och rabatterat pris, samtidigt som vi får trygghet i beläggning och långsiktighet i våra klientrelationer.

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram