Contact us

Marknaden för internetjuridik, e-handel och marknadsföring har vuxit snabbt under det senaste decenniet. Företag har blivit alltmer beroende av sina webbplatser för att nå sina målgrupper och har kämpat för att hålla jämna steg med de juridiska konsekvenserna av att göra affärer online. Våra erfarna jurister kan hjälpa dig med de juridiska konsekvenserna av den nya teknologin, inklusive användaravtal för e-handel och sekretesspolicy, online-konsumentavtal, säkerhetsöverträdelser, spam och oönskad e-postmarknadsföring.

Service examples below - contact us to discuss your needs

Användarvillkor, sekretesspolicy och domäner

Om du inte har lämpliga användarvillkor, sekretesspolicy och domännamn kan du utsättas för dyra rättsliga förfaranden. Brist på korrekta avtal och policys kan också innebära att du inte får arbeta i branscher som finansiering (fintech), juridiska verktyg (legal tech) eller molntjänster (cloud-as-a-service), skolmiljö (edtech) eller få ett kortinlösenavtal med din bank (om du är en e-handelsaktör). Vi förstår användarupplevelse online, sökmotoroptimering och omvandling av besökarflöden och bistår dig gärna med juridisk rådgivning.

Onlinemarknadsföring och e-integritet

För den digitala marknadsföringsindustrin blir regleringsmiljön allt mer komplex. Med lagstiftning från länder utanför Europa som påverkar alla onlineföretag och annonsinnehåll måste du hålla dig uppdaterad och närma dig juridiska frågor för ditt företag med rätt råd. Vårt expertteam använder sig av ett brett utbud av färdigheter inom flera områden för att ge skräddarsydda råd för onlinemarknadsföring och e-integritetsfrågor.

Main service categories

Let's get in touch

No obligations for the first contact; clear costs; confirmation before billing starts and often fixed prices.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram