Kontakta oss

Innovation, IP, AI och FoU

Låt våra experter på immateriella rättigheter hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om hur du kan skydda din forskning och innovation inom life science, teknik, programvara och AI. Korrekt skydd och positionering av tillgångarna är avgörande för att säkra finansiering, samarbeten och framgångsrik kommersialisering.

Kunder vänder sig till oss för strategisk rådgivning i de tidiga stadierna av hur de ska positionera sin innovation för maximala möjligheter. Vår rådgivning bygger på vår kunskap och erfarenhet av investeringar och go-to-market strategier och vi ger kreativa och praktiska råd för att nå dessa mål.

Exempel på tjänster nedan - kontakta oss för att diskutera dina behov

Immateriella rättigheter

Skydda dina tillgångar för att kommersialisera dem. Vi kan göra just det - skapa ett optimalt skydd för att både skydda och positionera dina tillgångar för intäktsgenerering.

Innovationsstöd

Optimera din innovations framgång genom att välja oss som din juridiska partner. Vi är kunniga i innovationssystemet, affärsmodeller och kan därför ge dig praktisk och kreativ juridisk rådgivning.

Main service categories

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2021 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram