Kontakta oss

Låt våra experter på immateriella rättigheter hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om hur du kan skydda din forskning och innovation inom life science, teknik, programvara och AI. Korrekt skydd och positionering av tillgångarna är avgörande för att säkra finansiering, samarbeten och framgångsrik kommersialisering.

Kunder vänder sig till oss för strategisk rådgivning i de tidiga stadierna av hur de ska positionera sin innovation för maximala möjligheter. Vår rådgivning bygger på vår kunskap och erfarenhet av investeringar och go-to-market strategier och vi ger kreativa och praktiska råd för att nå dessa mål.

Exempel på tjänster nedan - kontakta oss för att diskutera dina behov

Artificiell intelligens (AI)

Vi hjälper organisationer att maximera dess användning av artificiell intelligens (AI). Vi ger råd till akademi, leverantörer av AI och inköpare av AI-lösningar, och vi vet vad som krävs för att göra ett framgångsrikt projekt. Läs mer om våra juridiska tjänster inom AI-området.

Immateriella rättigheter

Skydda dina tillgångar för att kommersialisera dem. Vi kan göra just det - skapa ett optimalt skydd för att både skydda och positionera dina tillgångar för intäktsgenerering.

Innovationsstöd

Optimera din innovations framgång genom att välja oss som din juridiska partner. Vi är kunniga i innovationssystemet, affärsmodeller och kan därför ge dig praktisk och kreativ juridisk rådgivning.

Ny och framväxande teknik

Låt oss hjälpa dig navigera i hur du bäst använder den nya och framväxande tekniken. Vårt team av jurister är kunniga och har erfarenhet av att lösa morgondagens juridiska frågor idag. Oavsett om ditt företag kommersialiserar artificiell intelligens, Internet of Things (IoT), 3D-utskrift, nanoteknik, social networking, nästa generations robotteknik är vi här för att hjälpa till. Var proaktiv och hantera affärsfrågorna med kritiska juridiska konsekvenser: • Hur du kan använda insikter från en grupps personuppgifter för att skapa nya eller förbättrade tjänster (dataskydd & GDPR) • Hur man säkerställer att information som samlas in av tekniken kan användas som avsett när saker går fel (bevisregler) • Vad du kan göra för att optimera skyddet för dina tillgångar (patentlag, upphovsrättslagar och lag om företagshemligheter)

Main service categories

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram