Kontakta oss

När du tar hand om din försäljningsprocess och förhandlingar hjälper vi dig hela vägen och driver processen ur en kommersiell synvinkel. Vårt mål är att ge dig det erbjudande du vill ha på kortast möjliga tid. Vi gillar inte att slösa bort tid - vare sig vår egen eller din - med för stort fokus på mindre frågor utan affärsvärde.

Beroende på typ av transaktion eller affär kan vi erbjuda olika modeller för hur vi debiterar vår affärsjuridiska rådgivning. Hur en förhandling kommer att utvecklas är inte alltid klart från början, varför det är svårt att ge fasta avgifter eller uppskattningar av de totala kostnaderna. Våra kunder föredrar antingen att sätta en budget för de olika faserna i förhandlingen och förskottsbetala en retainersumma från vilken vi kan dra vårt arbete. En sådan modell ger oss båda fördelar - klienten får lägre juridiska avgifter och kostnadshantering samtidigt som vi får säkerhet för att vi får betalt vårt arbetets värde.

Main service categories

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram