Kontakta oss

Integritetspolicy (Privacy Policy/Privacy Notice)

Integritetspolicyn på din webbplats, plattform, tjänster eller mobilapplikation informerar och reglerar hur din tjänst använder dina kunders personuppgifter. Det är ett obligatoriskt dokument att ha och vad som måste inkluderas regleras juridiskt av både dataskyddslagstiftning (GDPR) och den lagstiftning och de standarder som är relevanta för din bransch och de marknader där du erbjuder dina tjänster.

Dokumentet kallas integritetspolicy när det gäller en webbplats och innehåller allt om hur ditt företag kan interagera med dina kunder, besökare och leads. Innehållet inkluderar vilken information du samlar in och använder, för vilka ändamål, vilka säkerhetsåtgärder som har vidtagits för att skydda personuppgifterna samt kontaktuppgifter till den personuppgiftsansvarige. Presentationen av denna information måste, för en genomsnittlig webbplatsbesökare, vara såväl användarvänlig som lättillgänglig.

Varför du bör söka vårt råd:

  • Få en policy som är anpassad till ditt företag och din ekonomiska strategi (riskera inte att använda en annan mall som begränsar dina möjligheter att ta in nya ägare eller omorganisera)
  • Garantera att användningen affärsdata som genereras av användarna är intakt (och inte förbjuden eller onödigt komplext)
  • Vi är självgående kring de flesta aspekter av webbplats och e-handelsinfrastruktur och affärsmodeller och kommer inte att besvära dig med onödiga frågor.

Våra skickliga jurister inom dataskydd och digital marknadsföring kan erbjuda praktiska och kreativa råd om hur du balanserar din affärsmodell med en integritetsvänlig hantering av personuppgifter. Vi erbjuder våra tjänster som en kombination av fasta och volymbaserade priser beroende på dina behov och preferenser.

Aktuella prisexempel (exkl. moms) -

  • Grundläggande integritetspolicy (broschyrwebbplats, ingen insamling av personuppgifter utöver frivilligt nyhetsbrev) 5 000 kr. Inkluderade en granskning på hög nivå av kundens krav, standardmall, engelsk eller svenskspråkig version, samt ett utkast som levereras inom 15 arbetsdagar.
  • Standardintegritetspolicy (en standardiserad företagswebbsida med Google Analytics, olika spårningsteknik för marknadsföring, nyhetsbrev, IT-säkerhetsprotokoll etc.) 10 000 SEK. Inkluderar en granskning på hög nivå av kundens krav, arbete baserat på en för kundens affärsmodell och bransch anpassad mall, engelsk eller svenskspråkig version, första utkastet levererat inom 15 arbetsdagar, två (2) versioner av dokumentet ingår.
  • Starterbjudande: Vi erbjuder ett paket med webbplatsvillkor, integritetspolicy och cookiepolicy från 15 000 sek. Inkluderat är en juridisk analys på hög nivå, det första utkastet till webbplatsvillkor på engelska eller svenska, leverans av det första utkastet inom 15 arbetsdagar. Observera att priset gäller för att skapa det första utkastet till ett dokument och för eventuella ytterligare justeringar, eller frågor om huruvida den avsedda affärsidén är ok enligt lag - kan vi tillhandahålla en kompletterande prisuppskattning.

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2021 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram