Kontakta oss

Användarvillkor för webbplatsen

Kunder vänder sig till oss för att kontrollera att deras webbplats följer tillämplig lag och gällande standarder för marknadsföring och försäljning av tjänster och produkter online. Oavsett om din webbplats är en grundläggande företagssite med basinformation om organisationen eller ett mer komplext system för en e-handelsplattform kan vi stötta dig.

Webbplatsens användarvillkor reglerar:

  • transparens angående företagets kontaktuppgifter
  • webbplatsens tillgänglighet (du vill ha en ansvarsfriskrivning)
  • tillförlitligheten hos informationen på webbplatsen (behöver klargöras)
  • förbehåll för dina rättigheter till ditt innehåll på webbplatsen
  • begränsning av användningen av webbskrapningsteknik och relaterade verktyg

Prisexempel (exklusive moms):

  • Grundläggande webbplatsvillkor (inga betalningar eller övriga funktioner) - 5 000 SEK. Inkluderat är en juridisk analys på hög nivå, det första utkastet till webbplatsvillkor på engelska eller svenska, leverans av ett första utkast inom 15 arbetsdagar. Observera att priset gäller för att skapa det första utkastet till ett dokument och att om du önskar ytterligare justeringar eller har frågor om huruvida den avsedda affärsidén är ok enligt lag - kan vi tillhandahålla en kompletterande prisuppskattning.
  • Standard e-handelsplattform (direkt till konsument) - 15 000 SEK. Inkluderat är en juridisk analys på hög nivå, det första utkastet till webbplatsvillkor på engelska eller svenska, leverans av det första utkastet inom 15 arbetsdagar, 1 omarbetning av utkasten. Observera att priset gäller för att skapa två utkast till dokumentet och att om du önskar ytterligare justeringar eller har frågor om huruvida den avsedda affärsidén är ok enligt lag - kan vi tillhandahålla en kompletterande prisuppskattning.
  • Avancerad e-handel eller plattform (riktad till konsument- och affärspartners) - från 30 000 SEK. Inkluderat är en juridisk analys på hög nivå, det första utkastet till webbplatsvillkor på engelska eller svenska, leverans av det första utkastet inom 15 arbetsdagar, 2 omarbetningar av utkasten. Observera att priset gäller för att skapa två utkast till dokumentet och att om du önskar ytterligare justeringar eller har frågor om huruvida den avsedda affärsidén är ok enligt lag - kan vi tillhandahålla en kompletterande prisuppskattning.
  • Erbjudande för startup - vi erbjuder ett paket med webbplatsvillkor, integritetspolicy och cookiepolicy från 15 000 SEK. Inkluderat är en juridisk analys på hög nivå, det första utkastet till webbplatsvillkor på engelska eller svenska, leverans av det första utkastet inom 15 arbetsdagar. Observera att priset gäller för att skapa det första utkastet till ett dokument och att om du önskar ytterligare justeringar eller har frågor om huruvida den avsedda affärsidén är ok enligt lag - kan vi tillhandahålla en kompletterande prisuppskattning.

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram