Kontakta oss

Startup

Få direkt och praktisk juridisk rådgivning som stöder ditt startup. Resurserna kan vara knappa men bra juridisk rådgivning är det inte – om du vänder dig till oss. Du kan lita på att vi påpekar vilka affärsfrågor du ska prioritera på kort sikt och vilka juridiska frågor du kan parkera på kort sikt.

I vårt arbete kombinerar vi affärs- och företagsrådgivning med marknadsledande kompetens inom big data- och dataskydd. Våra jurister har god kännedom om startup-livet och kommer att ge direkt och tidseffektiv rådgivning som är relevant för din marknad, prioriteringar på kort sikt och är anpassad för din långsiktiga strategi.

Vi har flera startups erbjudanden till fasta avgifter.

Anmärkningsvärda höjdpunkter:

  • Vi råder ett snabbväxande nordiskt företag inom fastighetssektorn att utveckla ett skalbart erbjudande förpackat som ett SaaS-erbjudande. Vi ger även råd om mjukvara, Joint Venture-partnerskap och internationell expansion, licensiering, SaaS-avtal, kommersiella frågor och dataskyddsfrågor.
  • Vårt team av jurister rådde en streaming-startup kring utveckling av deras streamingplattform, utarbetade användarvillkoren och rådgav angående den tekniska plattformen, onlinebetalning och partnerskapsavtal.
  • Vi ger råd till en snabbväxande SaaS-leverantör inom konsultsektorn när det gäller att utveckla deras SaaS-erbjudande, ge råd i dataskydd och utföra olika analys- och riskbedömningar (Schrems II-bedömningar, överföringskonsekvensbedömningar) och förhandla om viktiga leverantörs- och kundavtal.
  • Vi ger råd till life science-startups som kombinerar medicinsk diagnostik med big data- och maskininlärningsmodeller för att utveckla sitt erbjudande och lansera sina tjänster och produkter på marknaden.

Startups är ofta intresserade av dessa tjänster och kontrakt

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram