Kontakta oss

Aktieägaravtal (Kompanjonsavtal)

Exakt reglering av rättigheter och skyldigheter mellan ditt företags ägare i ett aktieägaravtal minimerar risken för konflikter och ökar den totala arbetstillfredsställelsen. Att etablera grundläggande regler i ett tidigt skede för vad som berör dina grundare bygger förtroende, får dina grundare att arbeta mot samma mål och ökar möjligheterna för dig att skaffa riskkapital.

Kunderna vänder sig till oss för våra råd om hur du hittar balansen i:

  • Upprätta ett grundläggande aktieägaravtal
  • Grundarens engagemang
  • Intjänandemodell (vesting) som fungerar för grundarna
  • Tillträdesavtal till aktieägaravtalet för nya investerare
  • Jämförelse med marknadsmässiga villkor

Vi driver ett smidigt projekt utan att ta över företagets agenda som inleds med att uppnå förståelse för din agenda, dina värderingar och ambitioner.

Prisexempel startup-erbjudande (exkl. moms) – fast pris 20 kSEK, inkluderar 30 min Partner videomöte med grundare, genomgång av utkast, presentation av vårt förslag för diskussion, en iteration av utkast till avtal baserat på kundens feedback.

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram