Kontakta oss

Kommersialisering av forsknings- och innovationsstöd

Skydda din forskning och innovation

Låt våra immaterialrättsexperter hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om hur du kan skydda din forskning och innovation. Vi har erfarenhet av att arbeta med life science- och teknikföretag för att skydda deras tillgångar under hela deras livscykel.

Att korrekt skydda och positionera sina tillgångar är avgörande för att säkra finansiering, samarbeten och en fortsatt framgångsrik kommersialisering.

Kunderna vänder sig till oss för strategisk rådgivning i ett tidigt skede för att maximera sina möjligheter genom positionering av innovationen. Våra råd bygger på kunskap och erfarenhet av investeringar och samarbeten kring innovation. Vi förstår forskningsprocessen och dina affärsmål och ger kreativ och praktisk rådgivning för att uppfylla dessa mål.

Vi erbjuder våra innovationstjänster som en kombination av fasta och volymbaserade priser beroende på dina behov och preferenser.

Erbjudande i ett tidigt skede – prisexempel

För tidiga satsningar erbjuder vi Innovation Legal Session till fast pris 3 000 kr (exklusive moms), vilket inkluderar: 1 timmes rådgivningsmöte med Senior jurist/Partner och en sammanfattning av juridiska frågor som diskuteras utifrån Business Model Canvas Framework.

 

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram