Kontakta oss

Konsekvensbedömning av dataöverföringar och Schrems II-råd (Transfer Impact Assessment, "TIA")

Vi hjälper våra kunder att analysera riskerna kopplade till dataskydd för deras internationella leverantörskedjor. Vi hjälper leverantörer av molntjänster (Cloud Service Providers, "CSPs") att fastställa riskerna och hur man kan minska dessa i sina molntjänsterbjudanden till kunder. Vi agerar också för inköpare av molntjänster i deras konsekvensbedömning som är avgörande för om de kan köpa in och implementera en viss molntjänst.

Vi kan hjälpa dig genom hela processen – från att utbilda nyckelpersonalen i processen för TIA-bedömningen, utvärdera molntjänsten, till att utarbeta den faktiska analysen och förhandla avtalet eller omförhandla ett befintligt avtal om personuppgiftsbehandling

Vi har också erfarenhet av att hantera tillsynsmyndigheten vid förankring av din TIA, både som en proaktiv åtgärd (föregående samråd) och som en del av en verkställighetsåtgärd initierad av tillsynsmyndigheten.

Vi erbjuder våra tjänster som en kombination av fasta och volymbaserade priser beroende på dina behov och preferenser.

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram