För oss är det helt enkelt en riktigt bra affär att erbjuda bra juridiska tjänster till schyssta villkor.

FAQ om juristtjänster

Hur beställer jag era tjänster?
  1. Du kontaktar oss via telefon 08 - 12 44 33 50, e-post info@sharpcookie.se, eller genom att fylla i kontaktformuläret.
  2. En av våra jurister kommer hantera dina frågor och kontakta dig så snart det är möjligt.
  3. Vi återkopplar till dig med våra initiala tankar om ditt ärende - kostnadsfritt - och du bestämmer sedan hur du vill gå vidare.
  4. Om du vill gå vidare med oss som din juridiske leverantör, kommer vi överens om omfattningen av uppdraget, pris och leveranstid. Våra allmänna villkor är alltid tillämpliga på våra tjänster.
  5. Vi följer upp vår leverans och ser till att du är nöjd och om ytterligare anpassningar eller uppdateringar behövs.

Varför anger ni prisexempel på er hemsida?
Vi är entreprenörer själva och förstår att det är svårt att ta ställning till och få förtroende för tjänster där vi inte i förväg förstår hur och vad vi kommer få betala. Det finns en anledning till att juristtjänster kommer i botten på Konsumentverkets rapport 2015 och vi kommer inte bidra till att det förblir så. Vi lämnar därför vägledande prisexempel på tjänster som vi har erfarenhet av att med viss säkerhet kunna ha en uppfattning om vart prislappen brukar hamna. Givetvis har vi en dialog med våra kunder om vart i ärendet vi befinner oss och om hur kostnadsläget ser ut.

Hur kan det vara så billigt?
För oss är det helt enkelt en riktigt bra affär att erbjuda bra juridiska tjänster till schyssta villkor. Vi har erfarenheten och vi har använt den för att strömlinjeforma många av de vanligt förekommande avtal och ärenden som företag har. Vi vill ge en bra deal till entreprenörer, frilansare och företag som bara behöver snabb och enkel hjälp med sina vanligaste juridiska frågor.

Hur kan det vara så dyrt?
Vi antar att du inte har anlitat advokat tidigare. Vi vill inte att vår målgrupp, snabbväxande teknik- och medieföretag ska vända sig till Internet och söka på egen hand efter vägledning och avtalsmallar. Tänk på hur mycket din tid är värd. Många advokatbyråer och juristfirmor tar mer betalt och många har inte den vana och erfarenhet av att jobba tillsammans med teknikföretag och lämna snabb och praktisk rådgivning som du som kund direkt kan använda.

Starta med gratis juridisk rådgivning
RING 08 - 12 44 33 50