Kontakta oss

Sakernas Internet

Fler objekt är inbäddade med sensorer och har kommunikationsmöjligheter. Dessa informationsnätverk – IoT – kan skapa nya affärsmodeller, förbättra affärsprocesser och minska företagens kostnader och risker.

Vårt team av jurister ger kunnig rådgivning inom immaterialrätt, molninfrastruktur och integritetsaspekter inom internet-of-things-sektorn.

Anmärkningsvärda höjdpunkter:

  • Vi rådde ett teknikföretag att utveckla sitt tjänsteerbjudande med en kombination av egenutvecklade sensorer och avancerade maskininlärnings- och AI-funktioner. Vårt team upprättade licens- och SaaS-avtalen och rådgav i förhandlingar med viktiga industriella partners som tog tekniken till den internationella konsumentmarknaden.
  • Vårt team rådgav en nätoperatör i utvecklingen av sitt tjänsteerbjudande av smarta städer och i förhandlingarna om avtalen med flera svenska kommuner.
  • Vi har rådgivit många IoT-startups om SaaS-modeller, ägarfrågor och förberett företaget för att kunna ta in kapital.

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram