Våra tjänster gör det snabbt, enkelt och prisvärt att få det juridiska stöd du behöver - se vår FAQ. Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda och följer upp det arbete vi utför.

Hur vi jobbar

Enkelt
Vi har standardiserat processen för dig att ta juridisk hjälp. Du kan kontakta oss, lämna in din beställning och ge information på ett par minuter. Vi bekräftar uppdraget så snart vi har möjlighet. Vi tillämpar våra allmänna villkor för utförandet av våra tjänster, vilket ibland betyder att vi inte kan ta oss an ditt uppdrag, som om vi t.ex. redan har din konkurrent som kund.

Snabbt
Att själv analysera och skapa de avtal och villkor man behöver kan ta en lång stund. Vi vet att tid är pengar, låt oss hantera det istället. Vi har standardiserat processen så du kan fokusera på att göra affärer.

Prisvärt
Att gå direkt till en advokat och be dem att bistå på löpande räkning med råd och att ta fram avtal, villkor och dokument är omständligt, tar tid och kan bli dyrt. Vi vill inte att våra kunder ska tvingas lägga tid på att söka efter villkor eller avtalsmallar på Internet och lägga ned energi på att anpassa begagnade avtal. Vi ger dig snabb och effektiv rådgivning och vi är vana att arbeta med små och medelstora företag och prata rakt, utan krångliga omskrivningar. Skälet till varför vi kan hålla nere våra priser utan att kompromissa på kvalitén är att vi har lagt mycket energi på att förenkla och standardisera vår arbetsprocess i många vanliga frågor. Vi tror på våra kunders förmåga och kompetens och låter våra kunder få information och instruktioner – gratis – innan vårt arbete börjar.

Hur du kan kontrollera kostnaderna
Det bästa sättet att kontrollera kostnaderna när du söker juridisk hjälp är att så långt som möjligt tydligt definiera omfattningen av arbetet innan du kontaktar oss. Var inte rädd för att ställa frågor eller för att be oss om förtydliganden. Besök vår blogg www.juridiskvagledning.se för insidertips i vanligt förekommande frågor. Vi jobbar med checklistor och frågelistor som du får del av när du kontaktat oss för att göra vårt gemensamma arbete så effektivt som möjligt.

Uppföljning och nöjda kunder
Vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda och följer upp det arbete vi utför en tid efter uppdraget, så att vi kan se till så allt har gått som det ska. Om du sedan skulle få frågor är vi tillgängliga för ytterligare rådgivning.

Support
Vi är här för att hjälpa till. Hör gärna av dig på info@sharpcookie.se, vi ser fram emot att höra vad du tycker om våra tjänster.

FAQ om juristtjänster

Hur beställer jag era tjänster?
  1. Du kontaktar oss via telefon 08 - 12 44 33 50, e-post info@sharpcookie.se, eller genom att fylla i kontaktformuläret.
  2. En av våra jurister kommer hantera dina frågor och kontakta dig så snart det är möjligt.
  3. Vi återkopplar till dig med våra initiala tankar om ditt ärende - kostnadsfritt - och du bestämmer sedan hur du vill gå vidare.
  4. Om du vill gå vidare med oss som din juridiske leverantör, kommer vi överens om omfattningen av uppdraget, pris och leveranstid. Våra allmänna villkor är alltid tillämpliga på våra tjänster.
  5. Vi följer upp vår leverans och ser till att du är nöjd och om ytterligare anpassningar eller uppdateringar behövs.

Varför anger ni prisexempel på er hemsida?
Vi är entreprenörer själva och förstår att det är svårt att ta ställning till och få förtroende för tjänster där vi inte i förväg förstår hur och vad vi kommer få betala. Det finns en anledning till att juristtjänster kommer i botten på Konsumentverkets rapport 2015 och vi kommer inte bidra till att det förblir så. Vi lämnar därför vägledande prisexempel på tjänster som vi har erfarenhet av att med viss säkerhet kunna ha en uppfattning om vart prislappen brukar hamna. Givetvis har vi en dialog med våra kunder om vart i ärendet vi befinner oss och om hur kostnadsläget ser ut.

Hur kan det vara så billigt?
För oss är det helt enkelt en riktigt bra affär att erbjuda bra juridiska tjänster till schyssta villkor. Vi har erfarenheten och vi har använt den för att strömlinjeforma många av de vanligt förekommande avtal och ärenden som företag har. Vi vill ge en bra deal till entreprenörer, frilansare och företag som bara behöver snabb och enkel hjälp med sina vanligaste juridiska frågor.

Hur kan det vara så dyrt?
Vi antar att du inte har anlitat advokat tidigare. Vi vill inte att vår målgrupp, snabbväxande teknik- och medieföretag ska vända sig till Internet och söka på egen hand efter vägledning och avtalsmallar. Tänk på hur mycket din tid är värd. Många advokatbyråer och juristfirmor tar mer betalt och många har inte den vana och erfarenhet av att jobba tillsammans med teknikföretag och lämna snabb och praktisk rådgivning som du som kund direkt kan använda.

Vi vill veta vad du tycker! 
Hör av dig!