Kontakta oss

Konsument och detaljhandel

Vi skapar best practice med våra detaljhandelskunder för hur man kan använda avancerad analys och insikter från konsumentdata för att erbjuda mervärdestjänster och ökat kundvärde. Vi erbjuder praktiska och kreativa råd för att kombinera online- och offline-kundupplevelsen och integrera ny teknik på ett integritetsvänligt sätt.

Våra jurister ger exakt och omfattande stöd inom en rad områden, bland annat franchising, distribution, agentur, reklam och konsumentskydd. Vi ger också råd om internetlagstiftning, e-handel, onlinebetalningar, reglering, integritet, teknik och varumärkesskydd.

Anmärkningsvärda höjdpunkter:

  • Vårt team rådgav en nordisk detaljhandelskedja kring utvecklingen och driften av ett lojalitetsprogram och mobilapplikation med en internationell lansering.
  • Vi ger råd till en europeisk e-handelsaktör i egenskap av deras externa dataskyddsombud, DSO, och ger strategiskt och operativt stöd för att underlätta deras dataskyddsefterlevnad.
  • Vi rådgav ett digitalt apotek i dess tillsynsprocess inför den svenska dataskyddsmyndigheten, Integritetsskyddsmyndigheten.
  • Vi rekommenderar flera online-marknadsplatser i deras erbjudanden direkt till konsumenter inom sektorer som konstruktion, heminredning, fynd, långsiktiga bostadsuthyrningar etc.

Låt oss få kontakt

Inga skyldigheter för den första kontakten, tydliga kostnader, bekräftelse innan fakturering startar och ofta fasta priser.
Copyright © 2015-2023 All rights reserved Sharp Cookie Advisors AB
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram